Köpvillkor

Hittabox Företag drivs av Mediaklar AB. Hittabox är en bifirma till Mediaklar AB med org. nr. 556959-2313.

Vi skickar till Sverige, men kan skicka till fler länder om intresse finns. Maila oss på foretag@hittabox.se.

Priser och betalning

Varje tjänst och vara anges med pris exklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset exklusive moms.

Vi använder oss av Alektum Group vilket gör att vi kan erbjuda faktura med 30 dagars kredit.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar vid köp av prenumerationstjänster. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller första delen av en prenumeration. Specialbeställda boxar lyder inte under ångerrätten.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Tjänster och varor du beställer i vår webbshop levereras enligt överenskommelse med respektive säljare.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om säljaren har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Force Majeur

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel. Besök gärna Konsumentverket – vi följer deras regler.

Kontakta oss

Om du har några funderingar så kontakta oss på foretag@hittabox.se eller till respektive säljare.