Vad innehåller Sniph Avant-Garde november 2017?

Jag har tidigare testat fyra olika dofter från Sniph Female Classics-kollektion – se tidigare unboxings här. Nu väljer jag att gå utanför min egen komfortzon vad gäller dofter och hoppar rakt in i Avant-Garde-kollektionen. Avant-Garde hos Sniph står får unisex och experimentella dofter. Mycket spännande!

Detta är “den lilla prenumerationen” som innehåller 4 ml. Perfekt för oss som inte använder parfym till vardags av olika anledningar. Priset på en sådan prenumeration är 99 kr per brev, och det skickas ut ett nytt varje månad inom den doftkategori du väljer. Se rabattkoden längre ner i detta inlägg.

 

Nu i november är det Vaninger från Oliver & Co som kommer hem i brevlådan. Snygg förpackning av den lilla sprayflaskan, som är perfekt att ta med i handväskan. Trevligt med doftkort som beskriver doften på ett sätt jag inte hade kunnat göra själv och får mig att upptäcka nya vinklar av den.

Det medföljer också ett intressant informationshäfte om parfymtjänsten Sniph och dofternas språk.

 

Vad tyckte jag då om månadens doft? Den beskrivs dofta vanilj, ingefära och kumquat och faktum är att en Female Classics-person som jag är i grund och botten, verkligen gillar denna också. Citrusfrukt och ingefära blir dessutom perfekt till julens alla fester, eller hur?

Nyfiken på att testa en egen prenumeration? Glöm inte att ange koden HITTABOX50 för att få 50 kr i rabatt på din första leverans. Det finns också möjlighet att köpa en presentbox med två dofter + 1 månads prenumeration för att ge bort i present eller som julklapp. Spana in Hittabox julklappssida!

Läs mer om Sniph eller se tidigare unboxings

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *