Test av Pyssliga Klubben – pysselbox för barn

Pyssliga Klubben är en ny prenumerationstjänst med pyssel för barn mellan 4 och 9 år. Varje månad får ditt eller dina barn hem en pysselbox för 149 kr + porto 29 kr. Just nu har Pyssliga Klubben ett erbjudande som innebär att du får hem ett startpaket med roligt pyssel för bara 59 kr inkl. porto. Här beställer du det! Vi ska kika närmare på detta startpaket.


Pyssliga klubben har bytt namn till Club Creo. Samma fina innehåll bara nytt namn. 🙂


Boxen är av denna tunna typen vilket gör att den fint går ner i brevlådan eller genom brevinkastet – boxen behöver inte hämtas ut på något utlämningsställe vilket känns smidigt.

I startboxen finns följande material:

6 st Silk Clay i olika färger
Piprensare
Pärlor
Ögon
Pompombollar
Metallspiraler

 

Två barn i åldern 6 år fick testa pysselboxarna. Den ena är extremt intresserad av pyssel medan den andre normalt sett är lite mindre intresserad av pyssel.

 

Men det var inget som märktes. Båda kom snabbt igång med att forma leran till olika figurer och dekorera med ögon, piprensare och det andra materialet. Pysselboxarna blev mycket uppskattade!

 

Här är några av figurerna som blev till. 🙂

Barnen tycker det är jätteskoj och som förälder uppskattar man mindre tid med surfplattan och aktiviteter där kreativitet främjas. Vi ser redan fram emot nästa pysselbox!


Pyssliga klubben har bytt namn till Club Creo. Samma fina innehåll bara nytt namn. 🙂


Läs mer om Pyssliga Klubben eller beställ startpaket direkt för 59 kr inkl. frakt!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *