Sniph – recension och rabattkod

sniph female collection4

Sniph tillhandahåller en prenumerationstjänst som innebär att du får hem en ny parfym varje månad. På så sätt slipper du att köpa stora parfymflaskor och kan med Sniph och deras parfymexperter upptäcka och testa nya, blivande doftfavoriter.

Det finns flera olika kollektioner att välja mellan; Trending Now, Female Classics, Clean och Avant-Garde med typiska kvinnliga dofter och Work/Play och Aesthetic med typiskt manliga dofter. Vi valde att testa Female Classics och den “lilla prenumerationen” på 4 ml som kostar 99 kr per månad.

Just nu finns det emellertid en rabattkod, HITTABOX50, som ger 50 kr i rabatt på alla prenumerationer. Det innebär att lilla prenumerationen kostar bara 49 kr inkl. frakt första månaden. Den stora prenumerationen på 7 ml kostar normalt 159 kr per månad, men med rabattkoden får du den just nu för bara 109 kr första månaden.

 

sniph

Du beställer din prenumeration här och lägger vald doftfamilj i kassan. Därefter anger du e-mail och fyller i rabattkoden HITTABOX50 för att få din rabatt.

 

sniph female collection5

Efter bara en dag dök detta svarta brev upp. Eftersom parfymen inte kommer i en stor box dimper det lätt ner i brevlådan. Tummen upp för otroligt snabb leverans. Du startar din prenumeration direkt vid beställning och slipper vänta på ett speciellt datum.

 

sniph female collection3

Parfymen är färdig och klar att använda i en pumpflaska som är lätt att ta med i väskan. Parfymen som dök upp är Jardin D’ecrivains La Dame Aux Cam’elias Eau de Parfum. Enligt doftkortet som medföljer innehåller parfymen doft av apelsinblom, rosor och tonkabönor. Otroligt väldoftande!

Mycket trevligt är det är koncentrerad parfym och inte en Eau de Toilette.

 

sniph female collection2

Pumpflaskan skruvas smidigt upp och ner.

 

sniph female collection1

Vill du också testa att prenumerera på parfym hos Sniph? Beställ direkt här och använd rabattkoden HITTABOX50.

Unboxing-filmen finns här:

Läs mer om Sniph!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *