Unboxing GreenEcoBox Bee happy box mars 2019

greenecobox

Detta är Bee happy box från GreenEcoBox. Det är en prenumerationsbox från Schweiz som skickar till Sverige utan fraktkostnad. Bee happy box innehåller en mix av gröna och ekologiska produkter; godis, kosmetika, dryck och annat ätbart. Priset är 42 Euro per box.

 

GreenEcoBox har också en box som heter Beauty in the box. Det är den mindre boxen på bilden och den recenseras i ett kommande inlägg.

 

Det första jag lägger märke till är det gröna träcertifikatet med Hittabox namn på. Det visar att jag genom att köpa boxen bidrar till att ett träd planterats i Indonesien. Den känns bra!

 

Precis innan produkterna har blottats.

 

Visst ser det härligt och inbjudande ut? Det märks direkt att produkterna är omsorgsfullt utvalda. Även förpackningsmaterialet är noga genomtänkt då det går att återanvända. Det är gjort av ekologisk träull som kan läggas till exempel runt växter för att skydda dem.

 

I broschyren som medföljer kan du läsa allt om boxinnehållet.

I Bee happy box mars 2019 finns följande produkter:

Chocolate Pop up Box med 9 olika chokladsorter

Centonze extra virgin olive oil

Proper Peppermint – ekologiskt

Badbomb med passionfrukt

Aloe Vera som går att odla direkt

Ett riktigt trevligt och fint innehåll. Perfekt för dig som vill värna om dig själv och miljön, och inte alls vill ge avkall på lyxkänslan och kvaliteten.

Läs mer om GreenEcoBox

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *