Unboxing Bakboxen Junior februari 2017

bakboxen junior2
Det är unboxing-premiär för Bakboxen Junior. Det är en specialvariant av Bakboxen anpassad för de yngre bagarna. Februariboxen kom med brevbäraren idag. Missa inte unboxing-filmen längst ner i det här inlägget.

 

bakboxen junior6
Överst i boxen ligger receptfoldern. Den här månadens recept är bullar med mjölkchoklad som är framtaget av 16-åriga Hanna Hjelm. Receptet är pedagogiskt upplagt och anpassat för barn.

 

bakboxen junior8
Bakboxen Junior är ingen prenumerationstjänst för dig som vill testa nya produkter för halva priset. Bakboxen Junior bygger på att du får ett färdigt bakkoncept med uppmätta ingredienser och passande redskap. Designen är snygg rakt igenom och det känns lyxigt.


bakboxen junior1
I februariboxen finns följande produkter:

kavel för barn från Cervera
förkläde för barn med Bakboxen Junior-logga
1,5 dl ljus sirap
2 tsk kardemumma
torrjäst för söta degar
1,5 dl strösocker
3 msk kakao
200 g mjölkchoklad
pärlsocker


bakboxen junior5
Det du behöver ha hemma är 1 ägg, 5 dl mjölk, 300 g smör och 1,3 l vetemjöl. Detta får du veta innan boxen skickas så att du kan köpa hem dessa produkter.

Bakboxen Junior kostar 249 kr + frakt om du väljer att betala per månad. Värdet på boxen ligger i själva konceptet. Skulle jag önska en sak så är det att det gick att köpa till ett extra förkläde. Mina 5-åriga tvillingar kommer att bråka om det som finns. 😉

Missa inte unboxing-filmen:

Läs mer om Bakboxen Junior

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *