Testar prenumeration på kaffe från Kafferosteriet Koppar

kaffe prenumeration

Kafferosteriet Koppar erbjuder prenumeration av nyrostat, ekologiskt kaffe. Läs intervjun med grundaren här. Under sommaren har jag testat deras kaffeprenumeration som innebär att jag varannan vecka fått hem nyrostat kaffe direkt i brevlådan. Jag valde mellanrost och färdigmalt kaffe. Du kan välja det kaffe som passar din smak och dina vanor.

Priset för en prenumeration som räcker till ca 20 koppar kaffe kostar 69 kr per leverans. Frakt ingår och du slipper att hämta ut något paket på utlämningsstället vilket gör det mycket smidigt. Detta är en klassisk löpande prenumeration. Du kan prenumerera på så många påsar du vill av olika sorter och det är lätt att pausa, ändra eller avsluta din prenumeration.

 

kaffe prenumeration

Varje kaffebrev innehåller 230 g kaffe, här mellanrost ekologiskt bryggkaffe. Bönorna är Arabica med egenskaper som fyllig, balanserad och rund. Kaffedoften som slår emot en när kaffebrevet öppnas är fantastiskt.

 

kaffe prenumeration

Jag väljer att testa kaffet med Moccamaster och gör precis som vanligt när jag brygger kaffe. Inga ändringar – bara kaffebönorna som är utbytta.

 

nyrostat kaffe damernas

Kaffet blir betydligt rundare än kaffet som vi normalt sett köper i matbutiken. Supergott!

Unboxingfilmen publiceras här efter helgen.

Läs mer om Kafferosteriet Koppar eller beställ kaffeprenumeration direkt!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *