Lookfantastic eller Glossybox – vilken skönhetsbox är bäst?

Nu ska jag försöka göra en jämförelse av Lookfantastic och Glossybox för att se vilken av dessa boxar som är bäst i april 2018.

Den vänstra är skönhetsboxen från Lookfantastic (se unboxing här) och den högra Glossybox (se unboxing här).

 

Lookfantastic kostar 189 kr per månad inkl. frakt vid löpande prenumeration. Förutom produkterna medföljer en klubbtidning och tidningen Elle på engelska.

Följande märken finns i månadens box: Glamglow, Pür, Emma Hardie, Nuxe, Dr Botanicals och NIP + FAB. Boxen innehåller mest hudvård samt en mascara, totalt 6 produkter.

 

Glossybox kostar 139 kr per månad inkl. frakt vid löpande prenumeration. Förutom produkterna medföljer en klubbtidning på svenska.

Följande märken finns i månadens box: The Body Shop, Luxie Beauty, Beautanic, Karl Lagerfeld for Modelco och Footmender. Libresse är en bonusprodukt. Boxen innehåller 5 produkter om trosskydden inte räknas in. Det är mestadels smink.

Personligt omdöme: Jag upplever skönhetsboxen från Lookfantastic i april 2018 som en guldgruva och jag faller för flera av produkterna som både känns lyxiga och effektiva. En riktig wow-box! I Glossybox finns produkter från bland annat Footmender och Libresse – visserligen praktiskt och bra men det ger ingen lyxig upplevelse. The Body Shop är inte heller särskilt lyxigt. Det två bästa produkterna i Glossybox är borsten och highlightern som dessutom kommer att passa många.

Vinnare i april 2018: Lookfantastic.

Vilken tyckte du var bäst?

Läs mer om Lookfantastic eller Glossybox

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *