Hittabox.se söker en skribent & testare

rekrytering
Det lanseras allt fler boxar – det finns helt enkelt många att testa och recensera här i bloggen. Vi söker därför dig som gillar konceptet boxprenumerationer och är en fena på att snabbt få ihop en läsvärd och SEO-anpassad text. Du gillar att ta bilder och är van att använda sociala medier. Gillar du att göra videos är det ett stor plus. Du måste ha erfarenhet av att blogga med WordPress. En extra merit är om du kan danska, finska eller norska men det är inget krav.

Uppdraget passar dig som är student perfekt, du kan dock vara i vilken ålder som helst, och du jobbar helt på distans. I sommar/tidig höst behöver vi dig ett par timmar per vecka men det kan säkert utökas under året. Du får behålla de boxarna du testar (skickas som presskit). Ersättningen därutöver kommer vi överens om.

Du söker tjänsten genom att lägga ut din ansökan öppet i din blogg eller andra sociala medier. Länka till det här inlägget så hittar vi dig.  Eller som du väljer sociala medier – tagga oss. På Snapchat skickar du till mediaklar.

Vi tar emot ansökningar t.o.m. den 30 juli men kan komma att påbörja rekryteringen innan dess. Välkommen med din ansökan! 🙂

Mediaklar AB hjälper företag med digital kommunikation och marknadsföring. Ett par av de egna varumärkena/tjänsterna är Hittabox.se och Sweden Influencers.

Följ:

8 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *