Intervju: Snowbox – som Netflix för smycken

snowbox5Snowbox är Sveriges första prenumerationstjänst för smycken. De beskriver sig själva som Netflix för smycken och de vill få fler att experimentera med smycken och prova sig fram för att alla ska hitta sin unika stil.

Vad är Snowbox för typ av prenumerationstjänst och vilka vänder ni er till?

Snowbox är Sveriges första prenumerationstjänst för smycken som vänder sig till dig som älskar valfrihet och att experimentera med olika stilar. Våra medlemmar får hem en personlig box med tre stycken utvalda smycken från kända märken att låna och använda fritt.

Efter en månad får du bestämma om du vill köpa och behålla dina smycken eller byta mot tre stycken nya. Vi brukar beskriva det som Netflix för smycken!

Vi vill att våra medlemmar ska ha chansen att hitta sina favoriter och samtidigt få möjlighet att prova de senaste kollektionerna från trendiga designers utan att behöva betala en förmögenhet.

Hur kom det sig att ni startade Snowbox?

Sättet vi köper och använder smycken har sett likadant ut sedan människan bodde i grottor. Det finns 1000-tals olika smycken och oändligt många kombinationer att bära men din valfrihet som smyckeälskare är begränsad när du tvingas köpa dina smycken i butik. Vi vill att våra medlemmar ska ha chansen att hitta sina favoriter och samtidigt få möjlighet att prova de senaste kollektionerna från trendiga designers utan att behöva betala en förmögenhet.

Det snyggaste är alltid att hitta sin egen stil som passar ens personlighet. Det tycker vi man gör bäst genom att experimentera och prova sig fram mellan olika stilar!

Vilka är era tre bästa stiltips när det gäller användande av smycken?

Vi tycker fortfarande att den minimalistiska trenden med tunna kedjor och geometriska former är väldigt snyggt, men älskar också det osymmetriska och flytande som blivit allt mer populärt. Det snyggaste är alltid att hitta sin egen stil som passar ens personlighet. Det tycker vi man gör bäst genom att experimentera och prova sig fram mellan olika stilar!

Har ni någon rabattkod ni vill dela med er av till Hittabox-läsarna?

Använd NOVEMBERSNOW när du startar din prenumeration så skickar vi med ett par supersnygga örhängen som du får behålla som present i din första box!

Nyfiken på Snowbox? Här kan du beställa!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *