Testagram i konkurs – vad händer egentligen?

Det är en hel del av er Hittaboxare som brottas med att pengar dras men eftersom Testagram är i konkurs skickas inga boxar ut. De tidigare ägarna av Testagram varken kan eller får göra något – endast konkursförvaltaren har mandat till det. Jag har därför varit i kontakt med konkursförvaltare Johan Sölvelund på Advokatfirman Glimstedt, för att påtala problemet. Jag erbjöd också konkursförvaltaren att gratis använda Hittabox som en kanal för information till tidigare prenumeranter av Testagram.

Tyvärr meddelade konkursförvaltaren att han inte kommer att kunna prioritera Testgram förrän om tidigast ett par veckor, och jag fick inte heller ett kort svar på hur länge pengar kommer att dras och vad rekommendationen till prenumeranterna är.

Hittabox rekommenderar därför alla tidigare prenumeranter att avsluta eventuellt autogiro och att kontakta Klarna om de är inblandade i dragningarna. Återkallande av autogiro gör du via din bank. Din bank har alltså all info om detta.

Därefter meddelar du konkursförvaltaren på de kostnader du vill ha betalt för, till exempel uteblivna boxar. Det är inte säkert att du kommer att få tillbaka pengarna, men jag hoppas och tror att de försöka prioritera prenumeranterna för boxbranschens skull. Här finns alla uppgifter till konkursförvaltaren.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *