Intervju med Smakbox om nya Smakbox Kylt & Fryst

Smakbox Kylt & Fryst

I förra veckan lanserade Smakbox sin nya satsning Smakbox Kylt & Fryst – du kan läsa mer om nyheten här. Att kunna leverera kylda och frysta varor är en unik egenskap som de andra prenumerationsboxarna i dagsläget inte erbjuder. Jag beslöt mig därför att göra en intervju med Anna Dagälv på Smakbox för att ta reda på mer, och det visade sig att de från start har drömt om att kunna förmedla HELA mataffären kunderna.

Hur kommer det sig att ni lanserar Kylt & Fryst tillägg?

Smaken är hjärtat i Smakbox och vi drivs av att förmedla spännande smaker och produkter till matintresserade. Vi har sedan start drömt om att kunna förmedla HELA mataffären till våra kunder och äntligen kan vi göra det. Vi vill också med komplexiteten i uppdraget (att förmedla produkter i 3 olika temperaturer) visa på kapaciteten inom Smakbox. Vi är marknadsledare och vi driver vår bransch framåt.

Om jag har fått presentkort på Smakbox och vill lägga till Kylt & Fryst – kan jag göra det?

Tyvärr inte, det är enbart befintliga prenumeranter (inom postnummer som vi kan leverera till) som kan uppgradera sin prenumeration med Kylt & Fryst Tillägg.

Kan du avslöja någon typ av kyl- eller frysprodukt jag kan förvänta mig?

Vi har inte pratat ihop oss om att avslöja någon specifik produkt men vi kan hinta om att det kommer gå att hitta sommarens nya glassfavorit och en ny sillsort till midsommar! Mer säger jag inte nu 🙂

Har ni något bra erbjudande för de Hittabox-läsare som vill testa Kylt & Fryst?

Alla våra befintliga prenumeranter får fram till den 16 maj 2019 förtur på Kylt & Fryst och vi bjuder på 1:a hemleveransen (50 kr). Det är alltså bäst att bli prenumerant här och nu med koden HITTABOX och hänga med i vår exklusiva förtur till prenumeranter. Andra halvan av maj kommer vi öppna upp smakbox.se för nya prenumeranter som direkt kan köpa Kylt & Fryst, men då är det stor risk att juniupplagan redan är slut eftersom det är begränsat antal.

Stort lycka till med er nya satsning. Det ska bli mycket spännande att se vilken glass och sill som kommer att levereras med juniboxens tillägg! 🙂

Läs mer om Smakbox eller beställ direkt!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *