Intervju med grundarna av Djurpaketet

Djurpaketet fyller 2 år. Grattis! Hur kom Djurpaketet till och vilka är personen/personerna bakom?

Stort tack! Vi kan inte ta äran för idén helt själva. Vi såg att några i Norge hade en prenumerationsbox till hund. Vi blev nyfikna och försökte ta reda på så mycket som möjligt och samtidigt se över om det fanns en marknad och eventuella ”boxföretag” i Sverige. Vi hittade inte så många aktörer och segmentet kändes spännande så vi tryckte på knappen och startade. Vår första box skickade ut i november 2015 och nu står vi här 24 överraskningsboxar senare och firar 2 år, helt fantastiskt!

Vi som står bakom Djurpaketet heter Ida och Stefan och är sambos. Ida har 10 års erfarenhet från branschen och Stefan jobbar inom transport – i och med denna kombination av kunskap kände vi att vi hade en bra grund att stå på för att starta Djurpaketet.

Vad är det roligaste med att driva en prenumerationstjänst för djur?

Det roligaste är utan tvekan alla nöjda kunder och all positiv feedback som vi får! Vi får mail och meddelanden med bilder, videor och historier om hur glada pälsklingarna blir när boxen kommer hem varje månad! Det ger oss så mycket glädje och motivation när vi ser att det jobbet som vi lägger ned med att planlägga, packa och skicka alla boxar är så uppskattat!

Vilka misstag har ni gjort på vägen – några tips ni vill dela med er av till andra som vill starta en prenumerationsbox?

Det misstaget som vi kommer att tänka på är att vi bommande lite på våran marknadsföringsbudget. Det kostade lite mer att synas än vad vi först trodde men man lär så länge man lever. 🙂 Några tips är att kolla av marknaden och produkten som man skall sälja, finns det en kundkrets för detta? Lägg krut på marknadsföringen, för om ingen vet att du finns har du ingen att sälja till. Och det viktigaste; ha kul och ge aldrig upp.

Vilka är era framtidsplaner?

Framtidsplanerna är att fortsätta jobba vidare mot att vi skall vara den bästa och mest prisvärda boxen på marknaden. Vi vill att kunderna skall ha oss i åtanke när dom tänker på boxar till hund, katt och kanin.

Vilka fördelar ser ni med att synas på Hittabox?

Hittabox har gett oss en ny plattform att synas på! Våra marknadskanaler riktar sig mot Facebook och Instagram där vi träffar de som har hund, katt eller kanin som hobby, men via Hittabox träffar vi alla typer av målgrupper som vi ser är väldigt värdefulla för oss. Vi har fått flertalet nya kunder via Hittabox och vi är väldigt nöjda med att vara en del av Hittabox-familjen. 🙂

Annat ni vill tillägga?

Vi vill passa på att tacka alla som var med och röstade fram oss till 2016 års bästa kundtjänst här på Hittabox, Det kändes stort att få det priset och vi tackar ödmjukast. Vi måste även tacka alla våra kunder som vi har på Djurpaketet. Utan er hade vi inte haft möjlighet att bli den bästa boxen till alla pälsklingar. 🙂

Tack Ida för intervjun och stort lycka till med utvecklingen av Djurpaketet!

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *