Candlebox lyser upp i höstmörkret

candlebox1
Idag har jag öppnat Candlebox som erbjuder prenumeration av kvalitetsljus från kända varumärken varje månad.

 

candlebox2
För varje box jag köper/prenumererar på går 5 kr till Love Nepal som hjälper utsatta tjejer i Nepal. Love Nepal gör ett fantastiskt arbete. Vi har haft med Love Nepal på ett bloggmingel i Malmö för att upplysa om deras verksamhet samt ge dem bloggkraft.

 

candlebox4
Månadens box från Candlebox innehåller två doftljus. Ett doftljus kommer från Olivia & Co och har doften Green Strawberry. Marknadspriset ligger på ca 69 kr. Ett mycket stilrent utförande som passar stilmässigt i de flesta hem.

 

candlebox3
Det större doftljuset kommer från WoodWick och doften kallas First Crush vilket är en doftmix av vinbär och smultron. Mediumstorleken kostar ca 269 kr ute i butik.

Jag hittar en röd tråd i månadens box – bär. Båda ljusen doftar mycket gott och de innehåller äkta, naturliga oljor. Boxens totala värde ligger på 334 kr och du betalar 345 kr per box vid en löpande prenumeration (mindre om du tecknar 6 månader). Det är alltså ingen box du prenumererar på för att spara pengar. Du slipper dock att betala frakt och får hem nya spännande ljus att testa. En box för dig som älskar höstmys och dofter.

Här hittar du Candlebox!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *