Boxarna du behöver i vabruari

boxar vabruari

Februari brukat lagom skämtsamt att kallas för vabruari eftersom det kan bli en hel del vabbande (vård av barn). Då gäller det att själv försöka hålla sig frisk och att kunna sysselsätta barnen när de börjar bli piggare, men inte kan gå till förskola eller skola än.

Beställ boxen eller boxarna i god tid före vabruari så du har något kul att ta fram till barnen när de är hemma! 🙂

Här är boxarna för vabruari:

Pyssliga klubben erbjuder en prenumerationstjänst som innebär att ditt barn får hem en pysselbox med kul pyssel en gång per månad. Startboxen får du för bara 59 kr! Beställ här!

 

Lekogram erbjuder flera olika prenumerationstjänster för barn, bland annat Lekogram Skapa och Lekogram Experiment som passar bra för att sysselsätta barnen. Beställ här!

 

Och för att du inte själv ska bli sjuk – ladda med vitaminer! Hos DinVitamin kan du skräddarsy dina vitaminer och mineraler och få hem dem en gång i månaden – allt smidigt portionsförpackat i dagsdoser. Det finns ett särskilt paket för småbarnsföräldrar. 😉 Och vet du vad! Första månaden betalar du bara 49 kr. Beställ här!

 

product

Och för att få barnen att äta och bli friska och starka igen – satsa på någon barnkasse. Linas Matkasse har en sådan barnanpassad matkasse. Just nu kan du få första matkassen för bara 299 kr. Beställ här!

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *