Presentation av juryn: Patrik Müller

patrik muller årets box 2018

Medan juryn håller på att ta fram vilka boxar som går vidare till omröstningen av Årets box 2018, kommer jurymedlemmarna att presenteras. Det finns fem jurymedlemmar i år.

Först ut är Patrik Müller som är en flitigt anlitad föreläsare och framtidsspanare. Han jobbar som e-handelsexpert på Nets-ägda DIBS och har mer än 15 års erfarenhet från att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar.

Under det senaste året har antalet svenskar som prenumererar på matvaror ökat med hela 37 procent. Detta visar rapporten Svensk E-handel 2018 som DIBS nyligen släppte. I den kan det också utläsas att hela 15% av svenskarna har prenumererat på exempelvis skönhetsprodukter. Sett till enbart kvinnor blir siffran 21%.

– Jag räknar med att prenumerationer på tjänster och varor kommer fortsätta öka de kommande åren. När det gäller succén för prenumerationsboxarna så beror det nog på en kombination av överraskningsmomentet och bekvämligheten med att automatiskt få det hemskickat. Helt klart är att boxarna är här för att stanna, menar Patrik Müller från DIBS.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *