Presentation av juryn: Katrin Lundgren

Det är dags att presentera den andra personen i årets jury inför Årets box 2018. Katrin Lundgren är e-handelsspecialist och entreprenör, och har jobbat inom e-handel på olika sätt sedan 2001. Först med egna butiker och numer som VD för Kodmyran AB. Kodmyran Commerce är en e-handelsplattform & e-handelslösning.

Den svenska prenumerationsboxen Testagram lanserades 2013, men det fanns faktiskt tidigare alternativ än så. Katrin Lundgren började med e-handel år 2002 och drev då djurbutiken SweCat. Vid den tidpunkten fanns det i stort sett inga prenumerationstjänster på webben, men redan år 2004 startade Katrin en prenumerationstjänst med kattleksaker som fick 100 prenumeranter.

– Jag vet inte om vi var marknadens första box, men jag skulle nästan tro det. Mycket har hänt sedan den tiden, boxarna har utvecklats och finns nu i alla möjliga varianter. Jag vet att mitt koncept månadens kattleksak numer fått efterföljare som till exempel Kattbox och Kattpost. Det är roligt att se – marknaden har mognat betydligt de senaste åren, säger Katrin Lundgren från Kodmyran.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *