Årets Box 2018 – Smakbox vinner för tredje året i rad!

Det står nu klart att Smakbox vinner Årets Box 2018 för tredje året i rad! Glossybox kommer på andra plats. Juryn var helt ense!

Först var det nominering, sedan valde juryn ut vilka boxar som gick vidare till omröstningen och därefter har ni kunnat röstat på era favoritboxar. Över 4000 röster blev det vilket är en fördubbling jämfört med föregående år. Det är verkligen ingen slump vilka boxar som vinner i respektive kategori – det är så utmärkelsen har utformats.

Baserat på omröstningen har juryn utsett Smakbox till Årets box 2018. Smakbox vann i flera kategorier (se nedan) och fick över 80% av rösterna i många kategorier.

På andraplats kom Glossybox som vann i kategorierna Veteran och Mode & Skönhet.

Vinnarna i respektive kategori hittar du här:
Årets nykomling: Smakbox Balans
Bästa innehåll: Smakbox
Bästa kundservice: Smakbox
Veteran: Glossybox
Mat & dryck: Smakbox
Mode & skönhet: Glossybox
Hälsa: Smakbox Balans
Barn: Pysslaboxen
Husdjur: Kattbox
Hobby & kreativt: Bakboxen Junior (finns tyvärr inte kvar)
Matkassar: Linas Matkasse
Eko & hållbarhet: Vegobox

Detta är Sveriges bästa boxar 2018! Stort grattis för att ni gör ett så bra jobb för boxbranschen! Grattis också till de boxar som kom vidare till omröstningen, vilket också i sig är en bedrift och vittnar om en hög kvalitet. Nomineringarna inför Årets Box 2019 sätter igång innan sommaren.

Årets box är instiftat av Hittabox och innefattar både omröstningar öppet för alla och en jury. Det är tredje gången priset delas ut till Sveriges bästa boxar.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *