look good feel better

Glossybox lanserar sin mest välfyllda box någonsin i samarbete med välgörenhetsorganisationen Look Good Feel Better. Look Good Feel Better arrangerar kurser för cancerdrabbade kvinnor.

I den limiterade boxen kommer det att finnas 11 skönhetsprodukter till ett värde över 1200 kr – du betalar bara 339 kr. Alla Glossybox-prenumeranter kommer att få förtur när denna limiterade, enstaka box släpps. Den 27 augusti kommer GLOSSYBOX Limited Edition X Look Good Feel Better Box att finnas ute till försäljning för prenumeranterna. Andra får vänta till dagen efter.

Antalet boxar är ytterst begränsat!

Läs mer om Glossybox!

Följ:

Just nu får du upp till 400 kr rabattLinas Matkasse om du beställer här och anger rabattkoden ADTRACTION_400. Du får alltså 200 kr i rabatt både på din första och andra Linas Matkasse.

Förutom en mängd olika matkassar att välja mellan kan du köpa till en fruktkasse och energimix.

Läs mer om Linas Matkasse eller beställ direkt!

Följ:

Älskar du Clinique? Då är detta skönhetsboxen för dig! Lookfantastic Beauty Box har i samarbete med Clinique tagit fram en limiterad box – Lookfantastic Clinique Limited Edition Beauty Box. Boxen består av de sex bästsäljande produkterna från Clinique. Tre av dem i fullstorlekar (!) och tre i större provstorlekar.

Följande produkter finns i boxen:

  • Chubby Stick Moisturising Lip Colour Balm in Super Strawberry (Fullstorlek)
  • Quickliner for Eyes in Really Black (Fullstorlek)
  • Moisture Surge 72 Hour Auto Replenishing Hydrator (Fullstorlek)
  • High Impact Push-Up Mascara (4 ml)
  • Pep-Start Double Bubble Mask (12 ml)
  • Take the Day Off Cleansing Balm (15 ml)

Totalt har produkterna ett värde på över 1000 kr! Du betalar bara 410 kr för boxen. Om du är prenumerant av Lookfantastics ordinarie box, eller blir prenumerant, får du 60 kr i rabatt. Ange rabattkoden CLINIQUE60 för att kunna köpa boxen för bara 350 kr. Beställ här!

 

Boxen är också perfekt att ge bort till någon som du vet älskar Clinique!

Läs mer om Lookfantastic Beauty Box eller beställ Clinique-boxen direkt här!

Följ:

Idgår damp Glossybox ner i brevlådan. Himla smidigt att den får plats i brevlådan, så att man slipper hämta ut den på ett utlämningsställe. Temat är Endless Summer och detta är alltså augustiboxen 2018.

 

Ytterboxen är rosa med små fina loggor av Glossybox.

 

Innerboxen är också rosa på klassiskt Glossybox-manér.

 

Det första som syns är GLOSSYMag No 8 2018. Det finns bland annat en intervju med Murad i den.

 

Olika artiklar samsas med tips och produktnyheter.

 

Innerboxen är öppnad!

 

Så här ser produkterna ut direkt efter att locket åkt av.

 

Följande produkter finns i Glossybox augusti 2018:

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

Bang Beauty Eyebrow Cream “Dark Brown”

Laritzy Cosmetics Shade Stix “Aloha”

Nail Medic Rejuvenator

Nivea Deodorant Dry Fresh Female

Det är fem trevliga produkter där ansiktspeelingen från Murad med både syra och korn samt nageloljan från Nail Medic är de produkter som allra mest fångar mitt intresse. Ser verkligen fram emot att att snygga till ansikte och naglar.

Vad tycker du om denna box? Recensera här!

Läs mer om Glossybox eller beställ direkt!

Följ:

kökets box gratis

Kökets box har ett nytt härligt hösterbjudande. 🙂 Just nu får du en extra Kökets box på köpet när du beställer tre för 299 kr. En helt gratis Kökets box med andra ord – eller 4 för 299 kr.

Det enda du behöver göra är att ange koden EXTRABOX när du beställer HÄR.

Läs mer om Kökets box eller beställ direkt!

Följ:

razo

Razo ger ett extra fint erbjudande under sista delen av augusti. Nu får du startpaketet för endast 19 kr inkl. frakt!

I startpaketet ingår:
1 rakhyvel
3 rakblad
1 praktiskt reseskydd

Glöm inte att ange rabattkoden sommar19 för att få den fina rabatten eller klicka här för att aktivera koden.

Läs mer om Razo eller beställ direkt!

Följ:

En månad går ganska snabbt, för en ny doft från Sniph är här igen! 🙂 Otroligt spännande att öppna och få testa något nytt. Denna lilla prenumerationen på 4 ml är perfekt för dig som inte använder parfym varje dag, utan vill ta till en doft endast vid speciella tillfällen.

Även denna gång medföljer ett värdebevis på 99 kr att använda om du väljer att köpa en parfymflaska i fullstorlek.

 

Månadens doft från doftfamiljen Female Classics är ingen mindre än Flavia Vanilla / 82 från Parle Moi de Parfum.

 

Enligt doftkortet som medföljer är det en lätt doft med vanilj, socker och puder. Och det stämmer med min upplevelse av doften. Dock föredrar jag blommigare dofter och gärna sådana med en gnutta mysk i också. Men för att vara vanilj är den god. Undrar dock om den inte passat doftfamiljen Clean bättre. Eller så är det jag som behöver välja en ny doftfamilj med lite kaxigare och starkare dofter. Kanske dags att ändra doftfamilj?

 

Blir du nyfiken på parfymtjänsten Sniph och vill själv testa nya parfymer hemma innan du köper fullstora flaskor? Just nu får du 20% rabatt på ditt första parfymbrev.

Läs mer om Sniph!

Följ:

Augustiboxen från Glossybox har temat Endless Summer. I boxen finns sex produkter till ett värde över 600 kr – du betalar 139 kr.

Två av produkterna är Bang Beautys Eyebrow Cream som är en ögonbrynskräm som ska ge perfekta ögonbryn och Laritzy Cosmetics Shade som är ett stick för konturering.

Läs mer om Glossybox eller beställ direkt här!

Följ:

Du kanske redan är tillbaka på jobbet efter semestern? Här är boxarna som piggar upp dig i höst.

DinVitamin ser till att du får i dig dina vitaminer och mineraler. DinVitamin är smart förpackade i dagsdoser. Testa en månad för bara 49 kr – beställ här!

 

Club Creo erbjuder pyssel för barn. Perfekt inför höstens vab och för att minska skärmtiden. Beställ startpaketet här för bara 59 kr.

 

kaffe panama

Lite seg på morgonen? Fyll på med godaste kaffet från Kafferosteriet Koppar som rostar kaffet åt dig och levererar i kaffebrev direkt i brevlådan. Beställ ditt kaffe här!

 

razo

Ser man fräsch ut känner man sig piggare. Har du testat rakbladen från Razo? Just nu får du startpaketet för bara 34 kr om du anger rabattkoden RAZOSOMMAR. Beställ här!

 

Dofter har en förmåga att pigga upp vårt sinne. Testa Sniph och få en ny parfym varje månad i en liten behändig pumpflaska. Beställ här!

 

Gillar du att testa nya viner, men är själv ingen vinkännare? Vinboxens vinexperter väljer ut de bästa vinerna till dig. Du får Vinboxen levererad direkt hem till dig från 479 kr. Det finns flera olika vinpaket att välja mellan. Beställ här!

Följ:

Linas matkasse byta rätter

Linas Matkasse har ett fint erbjudande så här på sensommaren. Du får den tredje matkassen gratis – utan någon som helst kostnad. Enda kravet är att du beställer här innan den 30 september 2018 och anger koden ADTRACTION3FOR2.

Matkasse är perfekt nu efter sommaren för att underlätta familjelivet. Råvaror och recept direkt till dörren så du minskar handlingen och slipper tänka ut nya, spännande recept.

Läs mer om Linas Matkasse eller beställ direkt!

Följ:

Nu avslöjar Smakbox att nästa box har temat Smakresa. Smakbox vill med denna augustibox, den skickas i slutet av augusti, förlänga semesterkänslan och samtidigt bjuda på en resa vad gäller smaker.

Är du inte redan prenumerant? Beställ din box idag och få 25% rabatt på din första box när du anger rabattkoden GODDRYCK. Då får du också en bonusprodukt på köpet samt att 10 kr går till välgörenhet.

Läs mer om Smabox!

Följ:

Här är produkterna i augustiboxen från Lookfantastic Beauty Box. Temat är Feel, Be, Look Fantastic. Produkterna är utvalda för att ge ditt självförtroende en extra boost.

 

Boxen är härligt turkosblå som havet med guldiga detaljer.

 

Tidningen Elle medföljer som en extra bonus. En av fördelarna med Lookfantastic Beauty Box är att du alltid får med en modetidning.

 

Produkterna i augustiboxen:

Nails Inc. INC.redible Glazin Over Lipgloss
Ett lipgloss som förstärker läpparna.

Mio Boob Tube + Multi Action Bust Firmer
Kräm för byst och dekolletage.

Erno Laszlo Hydraphel Skin Supplement
Använd i ansiktet på kvällen efter rengöring för att ge huden fukt och energi under natten.

Blink Brow Bar Build Indian Chocolate
Praktisk ögonbrynsgel som fixerar brynen där du vill ha dem.

Molton Brown Bathe ans Shower Gel
Underbar duschgelé.

Balance Me Pure Skin Face Wash
Balanserande rengöring.

 

I “klubbtidningen” som medföljer finns information om produkterna, skönhetstips och inspirerande artiklar. I månadens tidning kan du bland annat läsa om hur Lookfantastic blev till.

 

Vill du också ha denna ljuvligt blå skönhetsbox?

Läs mer om Lookfantastic Beauty Box eller beställ direkt!

Följ: