Kökets julbak är perfekt som gåva både till dig själv och dina vänner. Till mångas besvikelse sålde denna specialbox snabbt slut, men just nu finns den i lager igen. För 299 kr får du en box till julbaket värde ca 600 kr.

Beställ den här (klicka på Specialbox i toppmenyn)

Följ:

Smabox leverans innan jul

Idag söndag innan midnatt är sista chansen att beställa Smakbox för leverans innan jul.

Missa inte Smakbox och andra boxars erbjudanden på vår julsida! 🙂

Följ:

Vill du ge bort en julklapp som varar ett bra tag? Då är Kökets box ett bra alternativ. Just nu kan du ge bort en tidsbegränsad prenumeration av Kökets box som avslutas automatiskt efter tre månader och 3 boxar. För totalt 299 kr får du en julklapp som varar i flera månader. 🙂

Glöm inte att använda rabattkoden JULKLAPP för att kunna nyttja erbjudandet.

Beställ Kökets box som julklapp här!

Följ:

Årets sista box från Loddo är här! Decemberboxen innehåller hela fyra drycker, mellanmål, kosttillskott och ansiktsmask. En hel del är sockerfritt så det känns mer som en träningsbox än en vanlig Loddobox. Träningssugna kommer att gilla boxen medan de riktiga godisråttorna kanske hellre hade föredragit riktigt socker. Vad tycker du?

 

loddo december 2018

Som vanligt medföljer ett bra infoblad om alla produkter som finns i boxen.

Blev du nyfiken på Loddo?

Läs mer om Loddo

Följ:

Smabox leverans innan jul

Smakbox har ett fint erbjudande för dig som vill ge bort boxen i julklapp. Ange rabattkoden 3HITTABOX för att ge bort 3 boxar för 449 kr (ord. pris 597 kr)! Det är en tidsbegränsad prenumeration så du slipper tänka på att säga upp prenumerationen. 🙂

För att få leverans av första boxen innan jul måste du senast beställa på söndag den 16 december. Om du beställer den 17 december eller framåt kan du ladda ner ett värdebevis här.

Ge bort Smakbox i julklapp!

Följ:

kattbox kalas

Kattbox firar 3 år genom att låta nästa box, som utkommer i januari 2019, få temat Kalas. Det blir med andra ord en extra festlig box för din katt. 🙂

Börja prenumerera senast detta år för att få boxen. Använd gärna rabattkoden hittabox för att få 25 kr i rabatt på din katts första Kattbox.

Läs mer om Kattbox eller börja prenumerera direkt!

Följ:

I mitten på veckan kom årets sista Smakbox. Temat är Helgfest och boxen bjuder som vanligt på många, olika smaker.

Jultips!
Ge bort 3 Smakbox i julklapp för bara 449 kr (ord. pris 597 kr)! Använd rabattkoden 3HITTABOX. BESTÄLL HÄR!

 

Så här fint ser det ut när Smakbox öppnas. Härlig julkänsla! 🙂

 

Smakbox tidning har fått ett större format och inspirerande artiklar. Denna gång kan du fördjupa dig i kaffe och choklad.

 

Produkterna samsas fint i boxen.

 

Detta är Smakbox Original och här är produkterna. Det finns till exempel pasta, tomatsås, alkoholfri öl, coca-cola, kaffe, kardemummaskorpor, chips, olivolja och godis.

Missa inte Smakbox julklappserbjudande – läs mer här!

Följ:

När jag öppnar decemberutskicket från Sniph hittar jag en riktigt julig parfym med saffran – This is Not a Blue Bottle 1/.3 EdP från parfymhuset Histories de Parfums. Jag prenumererar på doftfamiljen Sniph Female Classics.

Från doftkortet som medföljer kan jag utläsa att doften är lite komplex med blodapelsin, ros och saffran. En doft som känns både spännande och riktigt fin. Doftkortet beskriver det helt perfekt:

Öppnar upp med skarp blodapelsin och värmen du känner igen kommer från saffran och mjukt läder.”

 

Priset för ett prenumeration ligger på 159 kr för den stora flaskan på 8 ml och 99 kr för den lilla flaskan på 4 ml. På bilden ser du den lilla prenumerationen.

Julklappstips!
Du kan ge bort en svart presentbox från Sniph – de reas just nu hos Lyko för 127 kr HÄR.

Klicka hem Sniph presentaskar här

Följ:

box i julklapp

Idag har julsidan uppdaterats med nya boxar som är perfekta att ge i julklapp eller som gåva till värden/värdinnan på adventsfesten.

Till julsidan!

Följ:

testagram julbox

Testagram släpper en limiterad box inför julen – Testagram Julbox 2018. Boxen innehåller produkter som ger smakupplevelser och julstämning. Värdet på boxen är 256 kr och du betalar 159 kr.

Först till kvarn…

Beställ Testagram Julbox här!

Följ:

the man box clean winter

Söker du efter en bra julklapp till din pappa eller din bror kanske? Årets sista The Man Box är här och temat är Clean Winter. I boxen finns 5 groomingprodukter. Vi kan avslöja att en av produkterna blir Refreshing Shower Gel eller Face Cream/After Shave Lotion från Carl&Son Skincare.

Priset är 169 kr och den går att köpa som en enstaka box.

Läs mer om The Man Box eller beställ direkt!

Följ:

Mat.se har ett fint erbjudande som passar inför julens mathandlande. När du handlar mat för över 1500 kr får du den lyxiga julboxen från Glossybox helt gratis. Boxen innehåller 9 st skönhetsprodukter till ett värde av över 1400 kr!

Väljer du att ge den i julklapp till dig själv eller någon annan? 😉

Shoppa mat hos Mat.se!

Följ: