Glossybox har släppt en tillfällig rabattkod som ger 20% rabatt på hela dina Glossybox-beställning. Din första box blir Hey Beautiful.

Ange rabattkoden SPRING20 senaste imorgon torsdag den 26 april 2018 så blir rabatten din. 🙂 Beställ här!

Läs mer om Glossybox

Följ:

Är du nyfiken på Kökets box? Här är aktuella rabattkoder!

KOKET30 – 30% rabatt på din första box. Gäller endast nya kunder och rabattkoden är giltig t.o.m. 29 april 2018. Beställ här!

3FOR2 – köp 3 Kökets box och betala bara för 2. Du sparar 129 kr! Gäller nya kunder t.o.m. 30 april 2018. Beställ här!

HITTABOX89 – få första boxen för bara 89 kr! Beställ här!

Läs mer om Kökets box!

Följ:

Sniph uppmanar alla sina prenumeranter att betygsätta parfymerna de får hem. På så sätt kan Sniph förbättra sin parfymtjänst och lära sig mer om vilka dofter som uppskattas mest.

Detta gäller alla prenumerationsboxar. Ta tillfället i akt och recensera och tyck till om produkterna.

Hittabox kan du recensera alla boxar. Gör det gärna varje gång du får en ny box då kvaliteten eventuellt kan variera från månad. Ditt omdöme kan vara guld värt för nya prenumeranter. Vi sorterar inte bort dåliga recensioner – allt är av värde så länge det är konstruktiv kritik!

Följ:

lekogram skapa

Snart lanseras Lekogram Bygga som är en en ny prenumerationstjänst från Lekogram. Lekogram Bygga är en kreativ box med träbyggsats från tillverkaren STANLEY Jr. med figursågade delar, tillbehör och riktiga tillbehör anpassade för barn, skriver Lekogram i sitt pressmeddelande.

Lekogram Bygga kostar 219 kr per månad.

Läs mer om Lekogram eller beställ Lekogram Bygga

Följ:

Hoppas du har det fint i sommarvädret! 🙂 Idag är sista dagen att nyttja erbjudandet som innebär att du får 50% rabatt på din första Kökets box. Ange rabattkoden KOKET50 innan midnatt.

Läs mer om Kökets box eller beställ direkt

Följ:

Nu ska jag försöka göra en jämförelse av Lookfantastic och Glossybox för att se vilken av dessa boxar som är bäst i april 2018.

Den vänstra är skönhetsboxen från Lookfantastic (se unboxing här) och den högra Glossybox (se unboxing här).

 

Lookfantastic kostar 189 kr per månad inkl. frakt vid löpande prenumeration. Förutom produkterna medföljer en klubbtidning och tidningen Elle på engelska.

Följande märken finns i månadens box: Glamglow, Pür, Emma Hardie, Nuxe, Dr Botanicals och NIP + FAB. Boxen innehåller mest hudvård samt en mascara, totalt 6 produkter.

 

Glossybox kostar 139 kr per månad inkl. frakt vid löpande prenumeration. Förutom produkterna medföljer en klubbtidning på svenska.

Följande märken finns i månadens box: The Body Shop, Luxie Beauty, Beautanic, Karl Lagerfeld for Modelco och Footmender. Libresse är en bonusprodukt. Boxen innehåller 5 produkter om trosskydden inte räknas in. Det är mestadels smink.

Personligt omdöme: Jag upplever skönhetsboxen från Lookfantastic i april 2018 som en guldgruva och jag faller för flera av produkterna som både känns lyxiga och effektiva. En riktig wow-box! I Glossybox finns produkter från bland annat Footmender och Libresse – visserligen praktiskt och bra men det ger ingen lyxig upplevelse. The Body Shop är inte heller särskilt lyxigt. Det två bästa produkterna i Glossybox är borsten och highlightern som dessutom kommer att passa många.

Vinnare i april 2018: Lookfantastic.

Vilken tyckte du var bäst?

Läs mer om Lookfantastic eller Glossybox

Följ:

Det är dags att spana in skönhetsboxen från Lookfantastic som i april 2018 har temat Beauty Awakening. I månadens box finns 6 skönhetsprodukter från märken som Glamglow, Pür, Emma Hardie, Nuxe, Dr Botanicals och NIP + FAB. Alla dessa produkter ska få din skönhet att vakna i vår. 😉

 

Förutom skönhetsprodukterna medföljer den egna tidningen samt tidningen Elle.

 

Följande produkter finns i Lookfantastic Beauty Box april 2018 (priser gäller fullstorlek):

  1. PUR Fully Charged Magnetic Mascara | 202 kr
  2. NUXE Crème Fraîche de Beauté Moisturiser for Normal Skin | 288 kr
  3. GLAMGLOW Super Mud Mask | 483 kr
  4. Bergamot & Poppy Seed Smoothing Body Exfoliating Bar | ca 232 kr | Exklusiv I lookfantastic Beauty Box
  5. Nip + Fab Glycolic Fix Daily Cleansing Pads |149 kr
  6. Emma Hardie Moringa Cleansing Balm | 541 kr

Totalt har produkterna i boxen ett värde på över 800 kr! Vid löpande prenumeration, då du betalar månadsvis, kostar boxen inkl. frakt 189 kr per månad. Den här månaden tjänade du över 600 kr. 🙂

 

Här är en del av produkterna öppnade. Mycket intressant hudvård och mascara med i mitt tycke perfekt borste.

 

Blev du nyfiken på en egen prenumeration?

Läs mer om Lookfantastic eller beställ direkt här!

Följ:

Nu ska vi kika närmare på vad aprilboxen från Glossybox innehåller. Temat på boxen är Hey Beautiful och frontperson är Alexandra Nilsson (f.d. Kissie).

Glossybox april 2018 innehåller följande produkter:

Luxie Beauty Fan Brush
En solfjäderformad borste som är väldigt bra när hihglighter eller bronzer ska appliceras.

Beautaniq Beauty Blush Serum
Krämig färg för läppar och kinder.

Karl Lagerfeld & Modelco Bakes Highlighter
Väldigt fin i färgen!

The Body Shop Lip Juicers
Vårdande läppbalsam med färg.

Footmender All in one
Fotkräm som ger fina vårfötter.

Bonusprodukt: Always Dailies Singles To Go trosskydd

Boxen passar dig som är på jakt efter ny vårmakeup med naturligt resultat.

 

Förutom produkterna medföljer den egna tidningen GLOSSYMag med information om produkterna, inspiration och intervju med denna månads frontperson.

Glossybox kostar 139 kr per månad inkl. frakt vid en löpande prenumeration.

Läs mer om Glossybox eller beställ en prenumeration

Följ:

vilken beautybox är bäst?

Igår kom pressutskicken från Glossybox och Lookfantastic. Eftersom de kom samma dag tänkte jag att det kunde vara kul och intressant att göra en direkt jämförelse av skönhetsboxarna. Vilken box är egentligen bäst den här månaden och vad skiljer dem åt? Det kommer således att bli tre inlägg – unboxing av Glossybox, unboxing av Lookfantastic och en jämförelse.

Hoppas du gillar idén! 🙂

Följ:

glossy

Nästa Glossybox har temat Hey Beautiful och Alexandra Nilsson (f.d. Kissie) är frontperson. En av produkterna i boxen är en makeupborste från Luxie Beauty och den andra produkten är en highlighter.

Läs mer om Glossybox / beställ

Följ:

Kökets box har ett nytt erbjudande som innebär att om du köper Kökets box för tre månader framåt behöver du bara betala för två – 3 för 2. Det innebär att du sparar 129 kr! Detta erbjudande gäller nya kunder och till och med den 30 april 2018.

Har du tidigare varit kund? Då kan du använda rabattkoden HITTABOX89 och få nästa box för bara 89 kr.

Läs mer om Kökets box eller beställ direkt!

Följ:

Smakbox har funnits i två år samt blivit vald till Årets box för andra året i rad. Detta firas genom att ge ut denna jubileumsbox. Du kan fortfarande beställa den och få 15% rabatt + en ekologisk rapsolja genom att ange rabattkoden HITTABOX.

Det är en unboxing av originalboxen Smakbox. Smakbox Balans har också temat Vårtecken men med fler vegetariska produkter och mindre socker och gluten.

 

Smakbox inleder tidningen genom att skriva om födelsedagen och Årets box! I tidningen finns massor, massor av recept och inspiration.

 

Smakbox är, som vanligt, fullpackad med spännande produkter att testa, smaka och utvärdera. Du kan som prenumerant utse dina 5 favoritprodukter och tävla.

 

Följande produkter finns i Smakbox april 2018 med temat Vårtecken:

Durumpasta, frukostkex, kolsyrad fruktdryck, färskhackade kryddor, fruktjuice, te, flingsalt, proteingodis, herrgårdscider, bacon bits, salladsdressingmix, fruktsoda, mineralvatten, cerealbar, dippmix, rörsocker, mikroris, knäckesticks, bryggkaffe och Malmö choklad. Innehållet kan variera något beroende på om du är ny prenumerant eller inte, och om du använt en rabattkod som gett extra produkter. Till exempel rabattkoden HITTABOX.

Några av de varumärken som förekommer är Belvita, Loka, Lipton, Bravo, Pandy, Bonaqua, Dansukker och Malmö Chokladfabrik. Många bra och välkända märken.

 

Barnen fick bland annat testa frukostkex från Belvita som lyxig fredagsfrukost och kexen fick maxpoäng. Så det är favoritprodukten än så länge. 🙂

 

Vill du också få hem en egen Smakbox i temat Vårtecken? Normalpriset är 199 kr för en hel box inkl. frakt, och just nu får du dessutom 15% rabatt.

Läs mer om Smakbox och beställ!

Följ: