Till och med nu på torsdag den 25 januari går det att rösta på dina favoritboxar – RÖSTA HÄR. Därefter står det klart vilka som är vinnare i respektive kategori. Någon vecka därefter, beroende på hur mycket diskussioner som krävs i juryn för att vara överens, utses Årets Box 2017. Kravet är att det är en box/prenumerationstjänst som vunnit i minst en kategori.

Se till att rätt box vinner!

Följ:

Vill du testa en matkasse från City Gross? Till och med den 22 januari, alltså imorgon måndag, får du 100 kr i rabatt om du anger rabattkoden Kasse100. Detta gäller City Gross alla matkassar utom Flexkassen.

Läs mer om City Gross matkassar eller beställ direkt!

Följ:

vegobox beautybox

En glädjande nyhet för alla veganer som gillar smink och hudvård, är att Vegobox nu lanserar en egen Beautybox. För 249 kr i månaden får du hem en box med veganska skönhetsprodukter – alltid till ett värde av minst 300 kr.

Är du nyfiken på att testa Vegobox Beautybox? Missa inte att ange kampanjkoden EXTRABOX så får du en Vegobox Snackbox värde 189 kr på köpet. Gäller de 50 första kunderna.

Läs mer om Vegobox Beautybox

Följ:

Smakbox bubbel rabatt

Här är ett nytt erbjudande från Smakbox! Om du börjar prenumerera nu och anger kampanjkoden BUBBEL får du din första box för bara 169 kr (normalpris: 199 kr) samt en flaska alkoholfritt bubbel på köpet (värde: 69 kr).

Bubblet är framtaget av champagneexperten Richard Juhlin vilket låter mycket lovande, eller hur?

Din första box blir februariboxen som har ett värde på över 400 kr. Totalt får du alltså produkter för över 469 kr och betalar bara 169 kr.

Läs mer om Smakbox eller se tidigare boxar

Följ:

Glossybox rabattkod

Här är rabattkoden för Glossybox du inte får missa – FLASH18! Just nu får du 30% rabatt på din första Glossybox när du anger rabattkoden i kassan och börjar prenumerera.

Din första box blir The Statement Box – se unboxing här!

Läs mer om Glossybox eller beställ direkt!

Följ:

Är du nyfiken på The Man Box men vill testa innan du startar en prenumeration? Nu har du chansen att testa decemberboxen med 10% rabatt. Ange rabattkoden TOTEBAG18 så får du 10% rabatt och en..

 

the man box rabattkod

..totebag på köpet.

Decemberboxen innehåller bland annat en uppiggande ansiktsmask från Mudmasky. Bara den har ett värde på 230 kr.

Normalpriset för The Man Box är 169 kr – nu får du den för bara 152 kr. Vill du inte testa The Man Box själv blir det en utmärkt present. 🙂

Läs mer om The Man Box eller beställ direkt!

Följ:

Vill du värma dig med en kopp varmt te på kvällarna? Testa Teabox så får du hem nytt te varje månad att testa. Du får chansen att upptäcka tesorter som kan bli nya favoriter. 🙂

Just nu får du 20% rabatt hos den internationella prenumerationstjänsten Teabox. Ange rabattkoden TEACLUB20 och få 20% rabatt. Gäller alla prenumerationsboxar hos Teabox under januari månad.

Läs mer om Teabox eller beställ direkt!

Följ:

city gross matkasse

Just nu har City Gross prova på-priser på sina matkassar. Du kan beställa hem en matkasse från bara 299 kr! Är du nyfiken på Laktosfria Matkassen, Lätta Viktväktarkassen eller någon av de andra 12 färdiga matkassar City Gross erbjuder?

Läs mer om City Gross matkasse eller beställ här!

Följ:

lookfantastic

Lookfantastic Beauty Box nu i januari 2018 är något försenad, vilket beror på att efterfrågan har ökat. Inte alls konstigt, eftersom det är en mycket bra skönhetsbox. Produktionen har därför fått utökats, vilket anges som skäl till att januariboxen kommer lite senare än vanligt – nästa veckan eller i början på veckan därpå. Men den som väntar på något gott. 🙂

Eftersom det är nytt år passar Lookfantastic på att ändra boxdesignen så att den blir mer stilren. I januariboxen kommer du att hitta 6 skönhetsprodukter som ska ge hela kroppen ny fräschör.

Läs mer om Lookfantastic Beauty Box eller beställ direkt!

Följ:

Loddo erbjudande 3 for 2

Loddo har ett nytt, fräscht erbjudande inför Alla Hjärtans Dag. Om du börjar prenumerera på den populära boxen Loddo nu, får du den tredje boxen utan någon som helst kostnad. Loddo kommer ut ungefär varannan månad och kostar bara 99 kr per box vid löpande prenumeration. Produkternas värde överstiger detta med råge och ingen frakt tillkommer. Ett utmärkt tillfälle att testa Loddo och få prova produkter för hela hushållet.

Kommande utgivning under våren: februari, mars och maj.

Här kan du se tidigare Loddoboxar.

Här finns specialerbjudandet – 3 boxar för 198 kr!

Följ:

Årets första Glossybox är här! Temat är The Statement Box.

 

Inuti den skyddande ytterkartongen ligger boxen och tidningen som alltid medföljer; GlossyMag. Boxen går fint ner i en vanlig liten brevlåda.

 

I tidningen kan du bland annat läsa vad medarbetarna på Glossybox har för favoritprodukter. Intressant och kul tema!

 

Är du redo att visa ditt statement, frågar Glossybox direkt när locket åker av boxen.

 

glossybox januari 2018

Produkterna samsas fint i boxen och jag ser till min förvåning något ätbart också.

 

Följande produkter finns i Glossybox januari 2018:

Laqa & Co Cloud Lips Storm – ett hallonrött läppstift.

Studio 10 Makeup Mist Glow-Plexion – settingspray och fuktmist i ett.

Glitter hårsnoddar i spets och tyg – vilken nostalgi och dessutom skonsamt för håret!

Laponie of Scandinavia All-around Balm – funkar lika fint till läppar som nagelband.

Simple Micellar Cleansing Wipes – micellärvatten i formen av servetter.

Blev du sugen på en egen prenumeration? Beställ din egen Glossybox här!

Läs mer om Glossybox / Se tidigare boxar / Beställ

Följ:

recept Billiga matkassen City Gross

Är du nyfiken på vilka recept som finns i nylanserade Billiga kassen från City Gross? Här är åtta exempel från de senaste veckorna:

  1. Linsköttbullar med strimlade morötter och mos
  2. Pasta med rödbetspesto och fetaost
  3. Sjömansfalu med picklade rödbetor
  4. Linssoppa med currytopp
  5. Gulaschgryta
  6. Krämig skinksås med pasta
  7. Fläskpannkaka och vitkålssallad med lingonvinegrett
  8. Tonfisksås med morotssallad

Just nu får du din första Billiga kassen för bara 299 kr. Redan det ordinarie priset på 399 kr marknadsförs som Sveriges billigaste matkasse.

Läs mer om City Gross matkassar eller beställ Billiga kassen direkt

Följ: